ACQUA UNICELLULARE Maska za čišćenje lica (Nature's)

NATURE'S Acqua Unicellulare Maska za čišćenje lica
pakovanje: 50ml
Notify Me
Manufacturer: Nature's
Opis

Nature’s Acqua Unicellulare 

Maska za pročišćavanje kože lica

Sa hidrolatom  bergamota i glinom

Najcjenjenije sorte bergamot narandže se uzgajaju u drevnim citrusnim voćnjacima između mora i planina Kalabrije. Cijeđenjem čistog organski uzgajanog voća dobija se patentirana unicelularna voda, bogata vitaminima, mineralima i elementima u tragovima.

Dragocjena bijela glina čini osnovu ove pročišćujuće maske za lice. Korišćenjem maske, apsorbuju se nečistoće i višak sebuma, a pri tome se koža ne isušuje. Formulacija sadrži i hidrolat bergamota* koji pročišćava i tonizira kozu, bademovu kiselinu iz gorkog badema koja stimuliše obnovu ćelija i izaglađuje kožu.

*sastojci sa organskih uzgajališta

Priroda je sila koja čuva sve tajne ljepote. Nature’s bira prirodne sastojke iz različitih dijelova svijeta da bi postigao nadmoćnu i efikasnu formulaciju. Maksimalni efekat, idealna podnošljivost i italijanski osjećaj za stil i izvrsnost.

Iz ljubavi prema prirodi i koži, Nature’s proizvodi ne sadrže: parabene, parafine, mineralna ulja, GMO, NaLS, NaLES, DEA, formaldehid oslobađajuće supstance.

Ne sadrži nikl. Dermatološki testiran preparat.

Nature’s je protiv testiranja na životinjama i ne testira svoje proizvode na životinjama, čuva životnu okolinu, brine o biljnom i životinjskom svjetu na planeti.

Pošaljite upit
Pogledajte još proizvoda od proizvođača: Nature's

       

            

Kontaktirajte nas 


Nativa d.o.o. 
BSP Centar, Budva           
Dobrota bb, Kotor              

 

+382/32-330-835
+382/32-330-960
+382/33-452-211
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vrh stranice