Not a Perfume (Juliette Has A Gun)

JULIETTE HAS A GUN Not a Perfume, Eau de Parfum
Pakovanje: 50ml/100ml / sprej
Notify Me
Manufacturer: Juliette Has a Gun
Opis

Ovaj miris koji to nije, kako ga je krstio Romano Riči, njegov tvorac, nosi u sebi provokativnu poruku koja krši parfimerska pravila, i u prepoznatljivoj staklenoj bočici donosi supstancu Ambrox. Svež, drvenast miris podvučen tonovima ambre i maska. Obično ga parfimeri koriste za bazne note koje čuvaju stabilnost parfema. Romano je svoj omiljeni mirisni sastojak stavio kao jedinu notu u Not A Perfume. Minimalizam je doveden do ekstremnih granica...

Šta je ambroxan? Hemija ga poznaje pod imenom C16 H28 O, a stvoren je kao sintetička supstanca koja je trebala da zamjeni sivu ambru, koja je bila preskupa da bi se često koristila u parfemima, a parfimeri su je veoma cijenili. Siva ambra je sperma jedne vrste kita koja se nakon plutanja po moru nakupi na obali, osuši i izgubi svoj mineralni, a zadobije topao, baršunast i, naravno, veoma seksi miris.

Ambroxan je tako, jedini sastojak, gornja, srednja i donja nota Not a perfume. On se stapa sa kožom i postaje dio vašeg ličnog seksipila. Not a Perfume se fantastično kombinuje sa ostalim Juliette Has a Gun parfemima kojima dodaje suptilan erotski dah.

Pošaljite upit
Pogledajte još proizvoda od proizvođača: Juliette Has a Gun

                          

Kontaktirajte nas 

Nativa d.o.o. 
BSP Centar, Budva           
Dobrota bb, Kotor              

+382/32-330-835

+382/32-330-960

+382/33-452-211

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vrh stranice