apexbio

ApexBio

Apex Biotechnology Corp. je osnovana 1997. godine na Tajvanu.

logo_avizor-(1)

Avizor

Avizor laboratorija je namenjena proizvodnji rastvora za čišćenje i održavanje svih vrsta kontaktnih sočiva. Profesionalnom vizijom koja traje više od 30 godina. Danas milioni korisnika u više od 70 zemalja koriste  Avizor proizvode. 

Avizor se ističe zbog kontinuirane posvećenosti u oblasti kontaktologije, razvijanja inovativnih i specifičnih proizvoda za riješavanje svakog problema. 

logo

Bioderma

Bioderma dermatološka laboratorija osnovana je 1977. godine. Osnivač Jean Noel Thorel, biolog i farmaceut, stvorio je inovativni pristup bio-dermatološkoj njezi - BIODERMA dermokozmetičke proizvode. Njegova vizija: Koža je ekosistem. Živi i diše u specifičnoj okolini, mijenja se i razvija sa vremenom. "Kada koža pati, trebalo bi da upotrebimo njenu prirodnu biologiju da je naučimo da živi, umjesto da je liječimo". Tako je rođen koncept "Dermatološke biologije". Bioderma koristi biološki aktivne sastojke koji na prirodan način liječe probleme kože, nastale zbog uticaja okoline, medicinskih tretmana i procesa starenja.

Trideset godina kasnije, sa preko 50 međunarodnih patenata, prisutna u preko 70 zemalja, Bioderma je favorit dermatologa i farmaceuta, kao i miliona zadovoljnih korisnika.

Otkrijte BIODERMA ekspertsko rješenje za svaki problem Vaše kože!

biokap_logo

BioKap

Italijanska kuća prirodne kozmetike i dijetetike BiosLine osmislila je program za ozdravljenje, njegu kose i farbanje kose pod imenom BioKap.

Svi preparati BIOKAP su prirodnog, biljnog porijekla i NE SADRŽE:

- parafinske frakcije,
- produkte životinjskog porijekla,
- natrijum laurilsulfat,
- hemijske supstance koje toksično oštećuju vlasište i same folikule.

Najpopularnije su biljne farbe, bez rezorcinola i p-fenildiamina, sa veoma širokom paletom boja. BIOKAP preparati svrstani su u nekoliko podkategorija.

Program protiv opadanja kose
Program za specifičnu njegu kose
Program za farbanje i njegu farbane kose

Biokap proizvodi prodaju se samo u apotekama i parafarmacijama.

Proizvođač: Bios Line S.p.A. Ponte San Nicolo (PD) Italy

biomelem

Biomelem

Kompanija Biomelem od 1989. kombinuje srpsku tradiciju sakupljanja ljekovitog bilja sa savremenom naukom i tehnologijom prilikom izrade šampona i balzama za njegu kose.

 

bios-line-logo

Bios Line

Bios Line je italijanska kompanija specijalizovana za istraživanje i proizvodnju najkvalitetnijih dijetetskih i fitokozmetičkih proizvoda, na bazi koncentrovanih biljnih aktivnih sastojaka, dobijenih najnovijom tehnologijom, a posvećenih onima koji žele da vode računa o svom zdravlju i vitalnosti na uravnotežen i prirodan način.

logo-biovitalis

BIOVITALIS

BIOVITALIS® inovativni proizvodi za zdravlje i ljepotu, sa 100% prirodnim aktivnim sastojcima, pažljivo odabranim biljnim ekstraktima i esencijama iz prirode.

Razvijeni s potpisom farmaceuta.

Proizvedeni s ponosom u Hrvatskoj.

comdek

Comdek

COMDEK, osnovan 1985. godine, je proizvođač bio-medicinskih aparata. Ujedno je i jedini proizvođač koji posjeduje osnovne tehnologije za oksimetre na Tajvanu.

image001

Conseko Pharm

Farmaceutska kompanija, osnovana 2016. godine u sklopu privrednog društva Conseko doo, koje posluje od 2008. godine.

Specijalizovani smo za razvoj farmaceutskih formulacija, proizvodnju, marketing i distribuciju OTC lekova, dijetetskih suplemenata i kozmetičkih proizvoda i zastupanje inostranih farmaceutskih kompanija.

Razvoj novih proizvoda se vrši u skladu sa trendovima u zdravstvenoj preventivi i terapiji, uz poštovanje relevantne literature i zakonske regulative. Proizvodnja dermatoloških proizvoda se obavlja u Srbiji, a OTC ljekova i dijetetskih suplemenata u zemljama EU.

Cilj nam je da pacijentima različitih populacija pružimo kvalitetne i efikasne proizvode, kao pomoć u očuvanju zdravlja.

Naš tim zaposlenih čine iskusni farmaceuti i ljekari sa preko 20 godina iskustva u razvoju i pozicioniranju farmaceutskih proizvoda na tržištu, kao i edukovan i posvećen tim mladih stručnih saradnika koji svakodnevno vrše stručnu prezentaciju proizvoda u zdravstvenim ustanovama i apotekama i obučen tim promotera – studenata farmacije, medicine i stomatologije, zaduženih za promocije u apotekama.

Učestvujemo na stručnim farmaceutskim i medicinskim skupovima, simpozijumima i kongresima, organizujemo kontinuirane medicinske edukacije za farmaceute i ljekare i redovno pratimo novine u farmaciji i medicini kroz učešće na inostranim sajmovima i kongresima.

darphin-logo

Darphin

DARPHIN kozmetičku kuću osnovao je 1958. godine u Parizu fitobiolog Pjer Darfan (Pierre Darphin), i od samog početka bila je ekskluzivna i selektivna, a danas je dio velike internacionalne grupacije Estee Lauder.

DARPHIN je svjetski lider u aromaterapiji i fitokozmetici. Ovo je sofisticirana kozmetika, vrhunskog kvaliteta i efikasnosti, zasnovana na prirodnim sastojcima.

Darphin recept za njegu piše se individualno za svakog klijenta, kombinovanjem svih linija kozmetike, za zadovoljavanje raznih stanja kože.

Tri dimenzije njege kože su Darphin specifičnost, i podrazumjevaju upotrebu

   - seruma za dubinsku njegu (ujutro),

   - aromaterapije za balans kože (uveče) i

   - krem za regeneraciju kože (ujutro i uveče).

Darphin ima kompletnu granu proizvoda za njegu lica, tijela i kose.

Darphin Paris, 356 rue Saint-Honoré, 75001 Paris

ellabache

Ella Bache

Kozmetički brend koji je osnovala farmaceutkinja Madam Bache 1936. godine u Francuskoj. Ella Bache je jedna od najstarijih porodičnih kozmetičkih kuća na svijetu. Počeli su sa nekoliko ručno rađenih proizvoda a sada se prodaju u 40 zemalja širom svijeta. Prvi su lansirali topli vosak u Evropi, 1930. godine. Pioniri su u korišćenju AHA kiselina. Lansirajući prvi paradajz krem 1935. godine, objedinili su blagodeti likopena i voćnih kiselina i prilagodili proizvode sopstvenoj filozofiji ljepote, vjerujući da je svaka koža posebna priča i da zahtjeva njegu sopstvenu njoj.

escentric-molecules6

Escentric Molecules

Escentric Molecules je luksuzna i originalna parfemska kuća, koju je osnovao Geza Schoen u Berlinu 2005. godine u kooperaciji sa vizionarskim britanskim kompanijama: ThisCompany i MeCompany.  Parfemi su napravljeni na osnovi hemijske komponente Iso E Super, čije djelovanje ima karakter afrodizijaka i podjednako privlači muškarce i žene. Revolucionarno u svijetu mirisa je to što su istovremeno lansirali dva parfema, kao omaž jednoj hemijskoj aromi.

Prije njih, to nikada nije urađeno.

noreva9

Exfoliac

EXFOLIAC linija dermokozmetičkih preparata za tretiranje masne kože i akni

Exfoliac je  dermokozmetička linija proizvoda, specijalno namjenjena kompletnoj njezi i tretiranju problema masne kože i akni. Baziran je na dermatološkim istraživanjima.
Njegova efikasnost i visok nivo sigurnosti potvrđeni su kliničkim istraživanjima.

Dizajniran na osnovu AHA kiselina i Nikotinamida, Exfoliac je kompletna linija, koja tretira različite nivoe problema akni, u pojedinačnoj ili dopunskoj terapiji.

- Svi proizvodi su nekomedogeni i hipoalergijski.
- Nema kontraindikacija
- Terapija ne ometa izlaganje suncu
- Preparate mogu da koriste i trudnice

logo-guam

Guam

Guam je italijanski brend koji u svojoj kozmetici koristi najbolje iz mora. Čuven je po preparatima protiv celulita u kojima je glavni aktivni sastojak ekstrakt alge marine, koja ubrzava metabolizam, uz sicilijansku glinu i biljne sastojke.

Alge se iz okeana vade specijalnim brodovima tokom ljeta, a da bi sačuvale bogatstvo vitamina, minerala i oligoelemenata, suše se tradicionalno, na vazduhu, bez zagrijavanja.

Tokom prerade u kozmetičke preparate algama se dodaju gline i eterična ulja. Savršen sklad alge postižu sa blatom koje ima termo dejstvo i pojačava i ubrzava dejstvo algi. Nanošenjem "pakovanja" ili obloga od gline, podstiče se razmjena materija: glina upija toksine i masnoće iz organizma, a umesto njih, tijelu predaje svoje bogatstvo mineralnih soli. Dejstvo gline je pročišćavajuće, protivupalno, opuštajuće.

Guam kozmetika prodaje se u dobro snabdjevenim apotekama, parfimerijama, drogerijama, specijalizovanim prodavnicama, a Guam preparati protiv celulita, za mršavljenje i zatezanje kože pokazali su izvrsne rezultate i u kozmetičkim salonima.

logo_juliette-has-a-gun-

Juliette Has a Gun

Juliette Has A Gun je parfimerski projekt Romana Ricci, unuka Nine Riccci, osnovan 2005. godine.

Parfemi su bazirani na mirisnoj noti ruže, jer ruža je pravi poklon zaljubljenog muškarca Dami svoga srca. Romano Ricci je startovao svoj projekt inspirisan Šekspirovom sagom, moderna Juliette je naoružana, ali je i romantična kao i prije.

kozelj

Koželj

Kompanija Koželj d.o.o. iz slovenačkom mjesta Dob, već nekoliko decenija proizvodi masti, kremove, tinkture na bazi ljekovitog bilja. Od početnih proizvoda (Rastin, Paragin i Ribodermin), u posljednjih 10 godina, razvoj su usmjerili na proizvodnju kozmetike za sportiste, pod imenom Fizio.

lr-logo

Lohmann Rauscher

Fondacija Lohmann & Rauscher je formirana 1998. godine od dva poznata preduzeća sa dugom tradicijom, njemačkog Lohmann Medical (osnovan 1851. godine) i austrijske firme Rauscher (osnovan 1899. godine). Više od 150 godina iskustva u razvoju, proizvodnji i marketingu medicinskih proizvoda (za zbrinjavanje rana, bandaža, zavoja), koncepata i usluga.

lartisan-logo

L`Artisan

L’Artisan Parfumeur je ekskluzivan, svijetski poznat brend, začetnik ‘’niche’’ parfema, prvi koji je uveo koncept kreativne slobode u bočici.  Inspirisan prirodom, kombinacijom klasicizma i avangarde. Osnovao ga je parfimer-hemičar Žan Laport (Jean Laporte) 1976. godine u Parizu kao mali parfimerski biznis, a u cilju promocije umjetničke vrijednosti parfema i francuske parfemske tradicije. Uprkos svojoj popularnosti uspjeli su da sačuvaju kvalitet, svoje slavno ime i ekskluzivnu distribuciju.

L’Artisan koncepcija je istraživati neobične mirisne note uz veliko učešće prirodnih komponenti.

natures

Nature's

"Najbolje iz prirode" slogan je italijanske kuće prirodne kozmetike Nature`s, koja poizvode za njegu kreira na osnovu čistih i prirodnih sastojaka, uz pomoć novih tehnologija.

Nature`s kozmetika prodaje se u dobro snabdjevenim apotekama, parafarmacijama, parfimerijama, biljnim drogerijama i specijalizovanim prodavnicama.

Proizvodi: Biosline S.p.A. - 35020 Ponte S. Nicolo`(PD)- V.le Finlandia, 4, Italy

naturesplus

Natures Plus

Nature's Plus je osnovao Džerald Kesler (Gerald Kessler) ranih 1970-ih sa jasnom vizijom kakve proizvode želi da stvara. Pažljivim proučavanjem tržišta, primetio je da potrošači traže više energije i bolji kvalitet života od svojih prirodnih vitaminskih preparata. Znao je da samo dodatak napravljen od vrhunskih sastojaka i po najvišim standardima proizvodnje može da zadovolji takve potrebe potrošača i na tome je i zasnovao svoju proizvodnju.

Nature's Plus su neprevaziđeni u svojoj sposobnosti da oslobode prirodnu energiju i obezbjede vrhunski osjećaj blagostanja. Zato se i nazivaju Energetski suplementi.

noreva

Noreva

NOREVA laboratorija razvijena i prepoznata od strane dermatologa, pionir je na polju dermatologije više od 20 godina. Počela je od laboratorije LED (Laboratoires d`Evolution Dermatologique), a u poslednjih 9 godina je pod novim nazivom Noreva LED. Odgovarajući na visoke zahtjeve ljekara, dermatologa i farmaceuta Noreva LED proizvodi široku gamu dermokozmetičkih proizvoda sa motom: "OTKRIJTE POTENCIJAL VAŠE KOŽE". Svaki preparat je formulisan na bazi opsežnih i detaljnih naučnih ispitivanja sa ciljem da djeluju na oporavak kože.

Pored široke palete proizvoda,  Noreva LED je otkupila patente od Merck Medication Familiale i sa potpuno istim formulacijama i nazivima brendova (EXFOLIAC, IKLEN, PSORIANE, ECZEANE) nastavlja proizvodnju i distribuciju proizvoda. Do promjene je došlo samo u izgledu ambalaže, tj promjenjen je logotip i naziv kompanije.

EXFOLIAC je grana proizvoda namjenjena masnoj i aknama sklonoj koži. Exfoliac je baziran na jedinstvenoj antirecidiv formuli α-Ω hidroksi kiselina. Asortiman je podjeljen na 3 segmenta: higijenu, njegu i dodatnu njegu. Spektar indikacija se kreće od mješovite i masne kože bez ikakve simptomatologije, do srednje teških formi akni. Svi preparati mogu da se koriste samostalno ili u kombinaciji sa propisanom terapijom. Velika prednost Exfoliac proizvoda je što nisu fotoosjetljivi, tako da mogu da se koriste tokom cijele godine. Takođe sadrži i preparate koji su bezbjedni za upotrebu kod djece mlađe od 12 godina i trudnica.

PSORIANE je prva dermokozmetička linija koja tretira probleme psorijaze, specijalno formulisana na bazi termalne vode Saint-Gervais i AHA. Obuhvata proizvode koji nisu tretmanska terapija, već su namjenjeni za dnevnu higijenu, njegu, hidrataciju i zaštitu kože zahvaćene psorijazom.

ECZEANE predstavlja liniju proizvoda za tretman konstitutivno suve, krhke i vrlo osjetljive kože kod beba, djece i odraslih.  Preparati Eczeane su dermatološki testirani i hipoalergijski, formulisani tako da isključe mogućnost nastanka alergije. Ne sadrže parfeme, konzervanse, ni vještačke boje. Zaštićeni su od bakterijske kontaminacije sastavom (soli bakra i cinka, biljni ekstrakti, glicerin, butilen glikol).

IKLEN je linija medicinske kozmetike. Formula je zasnovana na višestrukom dejstvu aktivnih sastojaka: rucinol je prvi dvostruki inhibitor u procesu stvaranja melanina: spriječava stvaranje pigmenta, s dejstvom višestruko jačim od hidrokinona, i istovremeno selektivno djeluje na crni melanin; α-Sofora razgrađuje postojeći pigment. Osim što spriječava pojavu tamnih fleka, Iklen kremovi poboljšavaju hidrataciju površinskog sloja kože.

omron

Omron

Omron je vodeći japanski i svetski proizvođač medicinske opreme - digitalni aparati za mjerenje krvnog pritiska, ultrazvučni i kompresorski inhalatori, elektromasažeri, digitalni termometri, pedometri. Osnovan 1933. godine u Osaki.

opi

OPI

OPI je američki brend profesionalnih lakova za nokte i najveći proizvođač preparata za njegu ruku i nogu, osnovan 1980-ih. Najzastupljeniji brend u salonima za njegu noktiju u svijetu.

Njihova filozofija leži u obavezi da održe kvalitet na najvišem nivou.


OPI lakove koriste i holivudske zvezde jer su dugotrajni i jaki, a jednako su odlični na prirodnim i vještačkim noktima.
Sadrže sastojke koji učvršćuju strukturu noktiju, a četkica je rađena posebnom ProWide tehnologijom koja izvrsno nanosi lak na nokat i daje poseban sjaj boji. Bez kancerogenih materija.

prizma

Prizma

PRIZMA je osnovana 1990. godine kao privatna kompanija. Naša djelatnost uključuje proizvodnju kao i unutrašnju i spoljnu trgovinu sa težištem na izvozu sopstvenih proizvoda.

- Od osnivanja, PRIZMA je zastupnik OMRON-a, vodećeg japanskog i svjetskog proizvođača medicinske opreme - digitalnih aparata za mjerenje krvnog pritiska, ultrazvučnih i kompresorskih inhalatora, elektromasažera, digitalnih termometara, pedometera...

- U godini 1995. počeo je sa radom marketing centar koji u svom sastavu ima štampariju, i koji nudi kompletnu uslugu od total dizajna do kvalitetne ofset štampe. Početkom 2002. godine otpočeli smo digitalnu štampu na tekstilu.

- 1995. PRIZMA počinje da zastupa kompaniju Chin Kou Medical Instrument Co., Ltd. sa Tajvana. Uglednog proizvođača širokog spektra stetoskopa, aparata za mjerenje krvnog pritiska sa živinim stubom, neuroloških čekića i drugih sličnih dijagnostičkih instrumenata.

- Od 1996. PRIZMA je ekskluzivni predstavnik njemačke kompanije IMACO, koja proizvodi biosenzorske aparate za određivanje koncentracije šecera u krvi. A od marta 2004. započinjemo direktnu saradnju sa IMACO-vim OEM snabdjevačem sa Tajvana APEX Bio, i postaje zvanični i ekskluzivni distributer za ovaj region.

- U toku 1997. PRIZMA je razvila sopstveni prizvod, BRONHI Sonic ultrazvučni inhalator, koji ulazi u serijsku proizvodnju 1998.

- Godine 2000. PRIZMA uvodi nove proizvode, AC/DC adapter i linearni AC/DC Adapter kao i PUH2401 ultrazvučni generator aerosola od 24V.

- Naš proizvodni program proširen je 2002. godine TV Tjuner/Demodulatorom kao logičnim nastavkom naše OEM filozofije posebno usmjerene na raznovrsnost modula.

- Sljedeći značajan razvojni korak učinjen je 2003. godine pojavljivanjem ultrazvučnih generatora aerosola od 12V i 48V zajedno sa širokim opsegom AC/DC medicinskih izvora napajanja – dostupnih kao adapter i kao open frame. Ultrazvučni generatori aerosola se mogu primjeniti kod prenosnih ultrazvučnih inhalatora, kao poseban aparat i čak za industrijsku primjenu (PUH4801) dok su AC/DC linearno regulisani adapter i svič AC/DC idealno rješenje za napajanje električnom energijom vaših medicinskih i elektronskih proizvoda. Oba medicinska izvora napajanja, AC/DC linearno regulisani adapter i svič mod AC/DC gotovo džepne veličine saglasni su IEC 60601-1 zahtjevima koji se tiču bezbjednosti i dostupni su u crnoj i bijeloj boji sa utikačem u više varijanti.

- Godine 2004. dovršen je razvoj medicinskog izvora napajanja od 3,6 W, a 2005. i od 25 W. Oba su u serijskoj proizvodnji i oba ispunjavaju IEC 60601-1 zahtjeve koji se tiču bezbjednosti.

- Godine 2005. razvijen je novi portabl ultrazvučni inhalator MICRO Sonic čija je serijska proizvodnja počela u drugoj polovini 2006. godine.

-  Godine 2008. napravljen je visoko tehnološki profesionalni ultrazvučni inhalator PROFI SONIC, idealan za upotrebu u bolnicama, domovima zdravlja i klinikama. To je inhalator visokog kapaciteta, sa tajmerom od 1 do 100 minuta i jedinstvenim ekranom osjetljivim na dodir.

- U septembru 2010. godine Prizma je unaprijedila svoj sistem upravljanja kvalitetom uvođenjem i održavanjem ISO 14001:2204 sistema.

- Od 2010. godine u proizvodnom asortimanu je još jedan uređaj - halogenerator za slane sobe PRIZSALT.

rio-logo-

RIO

sigvaris

Sigvaris

SIGVARIS AG je međunarodna kompanija sa sjedištem u St. Gallenu u Švajcarskoj, koja je fokusirana na razvoj, proizvodnju i distribuciju medicinskih kompresivnih čarapa i rukava.
Sa distribucijom u više od 70 zemalja na 6 kontinenata i čvrstom i vizionarskom strategijom, SIGVARIS je priznat kao SVJETSKI LIDER u domenu kompresivne terapije kod venskih i limfatičnih poremećaja.

Šta nas čini posebnim?

  • Više od 50 godina tradicije i tesna saradnja s medicinskom strukom u svjetu
  • Maksimalna efikasnost u medicinskom pogledu zagarantovana je i dokumentovana u više od 190 kliničkih studija
  • Jedine klinički provjerene čarape kod doboke venske tromboze i limfedema
  • SIGVARIS daje 6 mjeseci garancije na stepen kompresije
  • Najšira ponuda za sve potrebe savremene kompresivne terapije i preventive (preko 10.000 artikala)
  • Velik izbor modela, materijala, veličina, boja i IV stepena kompresije 
  • Mogućnost izrade čarape po mjeri
  • Jedinstvena čarapa od prirodne gume, koja omogućava kompresiju IV
  • Najsavremeniji i najefikasniji koncept liječenja otvorenih rana
  • Najviše cjenjene medicinske čarape na svim listama zdravstvenih osiguranja u EU zbog medicinske efikasnosti i trajnosti

smith

Smith & Nephew

Smith & Nephew grupa počinje svoju istoriju pre više od 150 godina u porodičnom preduzeću Tomasa Džejmsa Smita (Thomas James Smith) koji je 1856. godine otvorio malu apoteku u Hulu (Hull), u Engleskoj. Nakon Tomasove smrti 1896. godine, njegov nećak Horacije Nelson Smit (Horatio Nelson Smith) preuzeo je upravljanje poslovanjem.

Do kasnih 1990-ih godina S&N se uključio u zdravstveni konglomerat širom svijeta, sa raznim medicinskim sredstvima za ličnu higijenu i tradicionalnim i naprednim tretmanima rana.

Od 1998. godine S&N je usmjerio pažnju i investicije na tri poslovne oblasti - tretmane rana, endoskopiju i ortopediju.

Danas je Smith & Nephew akcionarsko društvo koje posluje u mnogim zemljama širom svijeta.

sterimar

Sterimar

Laboratorija Fumouze, 1975. godine, razvila je i dovela na tržište Sterimar, što je ujedno i prva primjena rastvora morske vode kao fiziološke koncentracije za nazalnu higijenu. Za više od 30 godina, trudili su se da ponude najefikasnije proizvode.

Od 2001. godine Laboratorija Fumouze je predstavila farmaceutsko djelovanje kroz Sofibel.

Prvobitno na francuskom tržištu, Sterimar je oduvjek bio vodeći sprej za nazalnu higijenu, kako profesionalnim medicinskim radnicima, tako i potrošačima.

sunlife

Sunlife

Sunlife je jedan od vodećih proizvođača vitamina i minerala u tabletama, kapsulama i šumećim tabletama u Evropi. Sunlife ima široki spektar proizvoda: dodaci ishrani, vitamini, minerali, wellness i dijetetski proizvodi, kozmetički proizvodi, medicinski proizvodi. Konstantno razvijaju nove proizvode u skladu sa zahtjevima potrošača kroz sopstveno istraživanje i razvoj.

tenscare-logo

TensCare Ltd

Privatna kompanija TensCare Ltd. od 1994. godine kada je osnovana, razvila se u vodećeg distributora Tens aparata u Evropi. Izvozi u više od 40 zemalja širom svijeta.

thalgo

Thalgo

Francuski Thalgo je jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih profesionalnih kozmetičkih brendova na svijetu. Inicijator holističke filozofije i brojnih patenata na tržištu profesionalne kozmetike. Preko 40 godina iskustva.

waterpik

Waterpik

Od 1962., Water Pik je lider u razvoju i proizvodnji inovativnih proizvoda za oralnu higijenu.

Misija Water Pik-a: Prvi izbor  kupaca širom svijeta  koji žele inovativnan, stilski proizvod visoke vrijednosti koji unapređuju zdravlje.

Lider u inovacijama: Budući da je prvi proizvod patentiran 1967., od tada Water Pik održava predanost u razvoju i inovaciji proizvoda koji unaprijeđuju zdravlje. Tijekom godina patentirano je više od 500 proizvoda. Water Pik proizvodi priznati su i nagrađivani diljem svijeta za dizajn i tehnologiju.

 

11902

Weleda

``U harmoniji sa čovjekom i prirodom `` je moto iza koga stoje 90 godina duga tradicija i iskustvo, jednim imenom nazvani WELEDA.

Weleda je njemačka prirodna kozmetika koja se pri izradi svojih proizvoda oslanja na moć biljaka iz organskog i biodinamičkog uzgoja. Kombinacija ekstrakata bilja, finih biljnih ulja i mirisnih komponenata, čini Weleda proizvode privlačnim, izuzetno djelotvornim i dobro podnošljivim.

Svi Weleda proizvodi su sa NaTrue sertifikatom što je potvrda za najviši standard prirodne i organske kozmetike.

Asortiman

Weleda ima širok asortiman proizvoda podjeljen u nekoliko linija i namjenjen kompletnoj njezi lica i tijela. U okviru Weleda asortimana nalaze se i proizvodi za njegu beba i djece, kao i proizvodi za njegu trudnica i dojilja.

NJEGA LICA – Za prirodnu ljepotu kože u svakom životnom dobu

    Linija za čišćenje lica i skidanje šminke

    Njega lica od irisa - hidratacija

    Njega lica od divlje ruže – prvi znaci starenja

    Njega lica od nara – zrela koža

    Njega lica od badema – osjetljiva koža

NJEGA TIJELA – Mješavina bogata prirodnim materijama koje kožu čine mekom, gipkom i osvježenom.

    Ulja za tijelo

    Gelovi za tuširanje

    Dezodoransi

    Univerzalna njega kože

NJEGA ZA MAME I BEBE – Prirodna, hranljiva, zaštitna njega za bebe i trudnice

    Njega beba

    Njega za trudnice i porodilje

zeljkovic-logo

Zeljković

Sapundžijska radnja „Zeljković“ je osnovana 2007. godine u Kikindi, Srbija. Osnivač radnje, Željko Zeljković, imao je više razloga za početak ove nesvakidašnje proizvodnje. Stara receptura, ekcem na rukama koji je bezuspješno liječen, višak kozjeg mlijeka koje niko nije htio da otkupi, izazov – da li može ručno rađen proizvod da konkuriše industrijskom...

                             

Kontaktirajte nas 

Nativa d.o.o. 
BSP Centar, Budva           
Dobrota bb, Kotor              

+382/32-330-835

+382/32-330-960

+382/33-452-211

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vrh stranice