ACQUA UNICELLULARE Anti-age krem protiv bora oko očiju i usana (Nature's)

NATURE'S Acqua Unicellulare Anti-age krem protiv bora oko očiju i usana
pakovanje: 15ml
Notify Me
Manufacturer: Nature's
Opis

Nature’s Acqua Unicellulare krem protiv bora za kožu oko oka i usana

Sa unicellularnom vodom crvene narandže ® i hijaluronskom kiselinom

Najcjenjenije sorte crvene narandže uzgajaju se između mora i planinskih masiva Kalabrije. Cijeđenjem čistog organski uzgajanog voća dobija se patentirana unicelularna voda, bogata vitaminima, mineralima i elementima u tragovima. Hidratacija kože sa najkvalitetnijim biljnim sokovima, jer koža je ”žedna”!

Anti-age krem protiv bora za kožu oko oka i usana ima specifičnu ulogu da redefiniše osjetljivu i nježnu kožu, sklonu boranju, oko oka i usana. Svilenkasta tekstura krema potiče od odabranih visoko efikasnih sastojaka, unicelularne vode organski uzgajane pomorandže i hijaluronske kiseline sa tri različite molekulske težine za najsnažnije djelovanje. Hidratacija i redefinicija kože oko oka i usana, smanjuje vidljivost bora, a moćni kompleks polisaharida i peptida stimuliše produkciju kolagena i jača elastičnost i strukturu kože.

Priroda je sila koja čuva sve tajne ljepote. Nature’s bira prirodne sastojke iz različitih dijelova svijeta da bi postigao nadmoćnu i efikasnu formulaciju. Maksimalni efekat, idealna podnošljivost i italijanski osjećaj za stil i izvrsnost.

Iz ljubavi prema prirodi i koži, Nature’s proizvodi ne sadrže: parabene, parafine, mineralna ulja, GMO, NaLS, NaLES, DEA, formaldehid oslobađajuće supstance.

Ne sadrži nikl. Dermatološki testiran preparat.

Nature’s je protiv testiranja na životinjama i ne testira svoje proizvode na životinjama, čuva životnu okolinu, brine o biljnom i životinjskom svijetu na planeti.

Pošaljite upit
Pogledajte još proizvoda od proizvođača: Nature's

                             

Kontaktirajte nas 

Nativa d.o.o. 
BSP Centar, Budva           
Dobrota bb, Kotor              

+382/32-330-835

+382/32-330-960

+382/33-452-211

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vrh stranice